• Milon Man

Ervaar Q-Fit  nu met de Gratis Proefweek Fitness

Q-Fit helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Q-Fit bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Q-Fit ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Justine (38 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Q-Fit voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Q-Fit."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.


Fitnesscentrum Q-Fit is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij Q-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness of doe een Lidmaatschapstest als je erachter wil komen of Q-Fit bij jou past!

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.