• Bijlage 1

Ervaar Q-Fit nu met de Gratis Proefweek Fitness

Q-Fit helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Milon. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Q-Fit DeinzeGeraardsbergenNinove en Zottegem bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Q-Fit ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Lies (29 jr): "Dankzij Q-Fit heb ik weer zin om te sporten. In deze gezellige fitness voel je je meteen welkom. De vriendelijke coaches begeleiden iedereen persoonlijk en motiveren je om het beste uit jezelf te halen. Een echte aanrader!"

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Milon

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.Q-Fit DeinzeGeraardsbergen, Ninove en Zottegem is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij Q-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness of doe een Lidmaatschapstest als je erachter wil komen of Q-Fit bij jou past!