• Milon Man1

Weten of Q-Fit het fitnesscentrum voor jou is?

Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum/Milon Cirkel in Deinze, Ninove of Zottegem? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness? Dan is Q-Fit de plek voor jou . 

Fitter en slanker in 35 minuten per keer! Op zoek naar een manier om fitter/slanker te worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wél plezier hebben? Maak kennis met de Milon Cirkel!

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Q-Fit. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Q-Fit is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij Q-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness of doe een Lidmaatschapstest als je erachter wil komen of Q-Fit bij jou past!